Προφίλ της Naturalence Lab

Η Natulalence Lab είναι εταιρεία έρευνας και παραγωγής καλλυντικών υψηλών προδιαγραφών. Το εργαστήριό είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζει τις δικές του μεθόδους και φόρμουλες για την παραγωγή καλλυντικών, όχι μόνο για την σειρά Jeanbio, αλλά και για άλλους πελάτες σε χώρες της Ευρώπης. Ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα έχουν καταφέρει να συνεργαστούν με εταιρίες καλλυντικών, στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Βόρεια Αμερική.

Η αποστολή της Jeanbio είναι να χρησιμοποιεί τη φύση ως πηγή έμπνευσης και να παρέχει λύσεις από αυτήν συνδυάζοντας την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη γνώση με βάση τα ευρήματα επιστημονικών ερευνών από κορυφαία ιδρύματα παγκοσμίως. Δεσμεύονται να παρέχουν πολυτελή προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα που θέτουν οι δερματολόγοι σε όλη την Ευρώπη..

Η ανάπτυξη της Jeanbio βασίζεται στη συνδυασμένη εργασία επιστημόνων, δερματολόγων και χημικών καλλυντικών των οποίων η τεχνογνωσία στην παραγωγή πολυτελών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας εγγυάται υψηλά πρότυπα ποιότητας που ξεχωρίζουν από άποψη καινοτομίας και επιστημονικής έρευνας.

Εργαστήριο

Η σημασία του εργαστηρίου χημείας στην παραγωγή προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας είναι τεράστια. Η εταιρεία καταφέρνει να επιτύχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας επενδύοντας στην έρευνα, επειδή πιστεύει ότι ο σωστός συνδυασμός φυσικών συστατικών οδηγεί σε προϊόντα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Το εργαστήριο χημείας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, γεγονός που τους επιτρέπει να ακολουθούν τα πιο αυστηρά πρότυπα και να συνθέτουν προϊόντα. Κάθε παραγωγή ελέγχεται από ανεξάρτητα χημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των καλλυντικών.

Καλλυντικά προϊόντα Jeanbio

Η σειρά Jeanbio αποτελείται από πέντε καλλυντικά και σταδιακά εμπλουτίζεται. Οι βασικές κατηγορίες των προϊόντων είναι πέντε. Συγκεκριμένα:

Αντηλιακή ενυδατική κρέμα SunArt20

Ενυδατική κρέμα χεριών Hand Renewal

Κρέμα σώματος Body Revitalizing

Κρέμα ποδιών  Foot Revitalizing και

Special Gel

Φάνης Καβαλλιεράτος

Κινητήριος δύναμη της Jeanbio είναι ο ιδρυτής της Φάνης Καβαλλιεράτος. Με τις επιστημονικές γνώσεις κοσμετολογίας, με την πολύχρονη εμπειρία του αλλά κυρίως με το όραμα του για τα ελληνικά ποιοτικά φυσικά καλλυντικά, επέλεξε έμπειρους χημικούς, εξόπλισε το εργαστήριο παραγωγής με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εφήρμοσε πρωτοποριακές μεθόδους σχεδιασμού, παραγωγής και πιστοποίησης προϊόντων, και δημιούργησε ένα ισχυρό εμπορικό σήμα που σήμερα αναγνωρίζεται από τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου.

Αντιπρόσωποι

Στην βουλγαρία τα καλλυντικά Jeanbio, αντιπροσωπευει η εταιρία GrecoFarm που εδρεύει Peter Branekov 2, στο Yambol. To email της εταιρείας είναι grecopharm@gmail.com